USLOVI KORISCENJA PROTALA 321SRBIJA.RS

Hvala sto ste posetili nas portal 321 Srbija


Koriscenje ovog internet sajta (u daljem tekstu Portala ) podleze uslovima koriscenja i vazecim zakonskim propisima koji uredjuju ovu oblast.

Udruzenje 321 Srbija je nosilac prava da kreira i/ili objavljuje sadrzaj na internet portalima: 321 Srbija i 321 Srbija na klik kao i na svim pod domenima.

Pristupanjem i upotrebom portala 321 Srbija potvrdjujete da ste procitali i razumeli i prihvatili Uslove koriscenja i da ste saglasni da se njima obavezete u skladu sa vazecim zakonom i propisima. Ukoliko ne prihvatite ove uslove, molimo vas da napustite portal.

VLASNISTVO SADRZAJA

Portal 321 Srbija i njegov celokupini sadrzaj (ukljucujuci i pod-domene) su vlasnistvo Udruzenja 321 Srbija, pri cemu su sva parava zadrzana, osim u slucaju da je naznaceno drugacije.

SADRZAJ SAJTA

Sadržaj Portala uključuje tekstualni sadržaj, video zapise, logotipe, grafike, audio zapise, kontakt podatke i druge informacije koje su postavljene na Portal uz dozvolu vlasnika ili nosioca prava.Na portalu se mogu pronaći sadrzaj trecih llica koji je odabran od strane Udruzenja 321 Srbija.

UPOTREBA SADRZAJA SAJTA

Sadržaj sajta se ne sme distribuirati, modifikovati, javno prikazivati-reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima bez pismene saglasnosti Udruženja 321 Srbija. Ukoliko korisnik Portala dobije dozvolu za koriščenja sadržaja ili dela sadrzaja (tekst, fotografija, video i slično) od strane Udruženja 321 Srbija, obavezno je navođenje izvora i linkovanje na stranicu sa koje je konkretan sadržaj i preuzet, kao i navođenje autora.

Sadržaj i informacije sa portala se mogu deliti na društvenim mrežama, bez predhodne sagalsnosti i dobijanja dozvole Udruženja. 321 Srbija Sadržaj se može deliti direktno sa portla ili postavljanjem linka stranice na društvene mreže korisnika koje deli sadržaj.

INFORMACIJE

Na portalu se mogu naci linkovi koji vode na druge sajtove, Udruženje 321 Srbija nije odgovorno za njihov sadržaj i politiku zaštite privatnosti i odriče se bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi: nisu bezbedni i sadrže viruse, imaju nepikladan, netačan i neprecizan sadržaj, sadrže klevete ili povređuju pravo intelektualne svojine.Udrzenje 321 Srbija ne odgovara za štetu nastalu korišćenjem sadržaja trećih lica u bilo kom smislu.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa portalom ili osobama vezanim za isti.

Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune ovih uslova korišćenja.
Udruzenje 321 Srbija zadržava pravo promene ili brisanja bilo kakvog sadržaja bez prethodne najave i ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu Korisnicima ili trećim licima.

Scroll to Top