Rakije i likeri premijum kvaliteta Kapljica zlata vredna destilerije Arsenijević

U Banatskom Karlovcu, na obodu Deliblatske peščare nalazi se destilerija “Arsenijević”. Izuzetan geografski položaj omogućava odličan prinos voća od kojeg se u ovoj destileriji proizvode rakije i likeri premijum kvaliteta.

Destilerija Arsenijević se predstavila ove godine na Agro sajmu u Beogradu i našla se među izlagačima na štandu “Serbian Corner” Udruženja “3.2,1 – Srbija!”.

-Sve naše rakije i likeri proizvode se od čistog i zdravog voća bez dodataka etil alkohola, veštačkih boja, aroma i drugih emulgatora. Proizvodimo rakiju viljamovku, dunju, kajsiju, lozovaču i šljivu, kao i četiti vrste likera, odnosno višnju, malinu, jagodu i jabuku sa cimetom- kažu vlasnici destilerije “Arenijević” i dodaju da im je cilj izvoz u zemlje regiona, Evrope i sveta što je ključno i za njihov dalji razvoj proizvodnje.- Veoma nam je važna i  podrška Privredne komore Srbije, kao i umrežavanje sa ostlim proizvođačima jer zajednički pristup i nastup znatno pojednostavljuju poslovanje i proširuju mogućnosti za izvoz u svet.

Destileriju “Arsenijević” možete pratiti na društvenim mrežama pod imenom Destilerija Arsenijević porodica.

Foto: 321 Srbija

Scroll to Top