Kvalitet, pouzdanost i velika podrška malim proizvođačima: AgroCorp Duo Kruševac

Nakon više od dve decenije rada, usavršavanja i konstantnog rasta i razvoja, kompanija AgroCorp Duo Kruševac jedan je od lidera u proizvodnji voćnih sadnica, loznih kalemova, kao i rasada u Srbiji.

Svoj bogati asortiman predstavili su na Međunarodnom sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva “Agro Belgrade” i postigli zapažen uspeh o kojem svedoči veliki broj posetilaca na štandu “Serbian corner-a“,  a u sklopu promocije proizvoda koje će u Srbiji i svetu promovisati udruženje “3,2,1 – Srbija!”, nosilac istoimenog projekta od nacionalnog značaja.

U ponudi kompanije je nekoliko desetina različitih vrsta sadnica voća i grožđa, kao i jagodičastog voća, ruža, zimzelenog bilja i ukrasnih sadnica. Tu su i plodovi voća i povrća, što je i jedan od razloga što je AgroCorp Duo cenjen na tržištu zemalja u regionu, Evropske unije i Rusije. Ovu kompaniju odlikuje i visok kvalitet proizvoda, ali i to što vodi računa o zaštiti životne sredine i održivom razvoju.

AgroCorp Duo svojim klijentima nudi i usluge savetovanja, obuke i podrške poljoprivrednicima, kako bi unapredili svoje poslovanje i ostvarili veću produktivnost i profitabilnost, pa tako od stručnjaka ove kompanije mogu dobiti savete i pomoć pri podizanju zdravog voćnjaka ili vinograda.

Uz proizvodnju hrane i primarnu poljoprivdenu proizvodnju AgroCorp Duo nudi i usluge kooperacije i otkupa, kao i mogućnost plasmana proizvoda kroz njihovu agro trgovinu. Oni koji žele da imaju kvalitetan semenski materijal obraćaju se upravo njima, jer AgroCorp Duo distribuira seme vodećih svetskih proizvođača. Ova kompanija trguje i žitaricama, uljaricama i mineralnim đubrima, ugovara višegodišnju proizvodnju ratarskih, voćarskih i povrtarskih kultura sa primarnim proizvođačima kroz preko 10 otkupnih centara, što proizvođaču nudi dodatnu sigurnost u siguran plasman proizvedenog.

Iz Kompanije ističu da je sajam „Agro Belgrade“ i ove godine bio izuzetna prilika da se predstave kupcima, partnerima i drugim posetiocima, kao i da uspostave nova poslovna partnerstva.

Imajući u vidu značaj poljoprivrede za srpsku ekonomiju, AgroCorp Duo Lazarevac – Kruševac duo nastavlja da unapređuje svoje proizvode i usluge kako bi se dalje razvijali i pružali podršku poljoprivrednicima širom zemlje.

Na ovaj način, tvrde, korak su bliže svom cilju, a to je, da se pozicioniraju kao najuspešniji proizvođač poljoprivrednih proizvoda u zemlji, regionu i šire, uz kontinuirano podizanje standarda u svim segmentima poslovanja.

Foto: 321 Srbija

Scroll to Top